Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"L. Pastrana Castro"'
Publikováno v:
Mikrobiologiia. 81(2)
The combined influence of pH and temperature on bacteriocins produced by three lactic acid bacteria, Pediococcus pentosaceus MMZ26, Enterococcus faecium MMZ17 and Lactococcus lactis MMZ25, isolated from Tunisian traditional dry fermented meat was stu
Autor:
L. Pastrana Castro, María L. Rúa, Picó G, Georgina Bassani, J. P. Fuciños González, Beatriz Farruggia
Publikováno v:
The protein journal. 30(2)
We have used second-order orthogonal designs to obtain empirical models that describe the combined effect of pH and temperature on the secondary structure of a lipase (Lip1) from Candida rusosa. The equations that describe lipase conformational flexi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.