Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"L. Parada-Dorantes"'
This chapter presents publications showing evidence of the advantages of microwave-assisted blanching in food commodities as an alternative to other methods. In all of these studies, a reduction of time and energy required to achieve the inactivation
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::a9fd9368b51fb266932d409099aae38a
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-100528-6.00009-7
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-100528-6.00009-7
Autor:
M. Benlloch-Tinoco, S.L. Birla, H. Bozkurt-Cekmer, C. Contreras, P.M. Davidson, L. Dorantes-Alvarez, U. Erle, V. Gaukel, R. Guzmán-Gerónimo, S. Isaksson, C. James, S.J. James, K. Knoerzer, K. Krishnaswamy, N. Martínez-Navarrete, V. Meda, V. Orsat, A. Ortiz-Moreno, M. Ozcelik, L. Parada-Dorantes, K. Petersen, K. Pitchai, G. Purnell, P.-A. Püschner, G.S.V. Raghavan, V. Raghavan, M. Regier, D. Rodrigo, S. Sahin, R. Schiffmann, H. Schubert, T. Siebert, R.A. Stanley, G. Sumnu, B. Wäppling Raaholt, E. Turabi Yolacaner
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::a253a7a0f655aa8d93550bf539043118
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-100528-6.00024-3
https://doi.org/10.1016/b978-0-08-100528-6.00024-3
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.