Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"L. Newey-Keane"'
Autor:
R. S. Ward-Smith, M. Zoontjes, Diogo Fernandes, R. Taylor, S. Cairns, T. Rowney, M. Kaszuba, L. Newey-Keane, S. Marsh
Publikováno v:
Physics in Food Manufacturing ISBN: 9780750325967
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::6d63dd18652a6454e18b372981af4026
https://doi.org/10.1088/978-0-7503-2596-7ch8
https://doi.org/10.1088/978-0-7503-2596-7ch8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Periodical
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.