Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"L. Necidová"'
Publikováno v:
Acta Universitatis Agriculturae et Silviculturae Mendelianae Brunensis, Vol 60, Iss 5, Pp 103-108 (2012)
The aim of our study was to assess Staphylococcus aureus growth and the time of first detection of staphylococcal enterotoxins type A, B and C (SEA, SEB, SEC) in different type of milk, depending on the strain and storage conditions. Raw, pasteurized
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4ee92d29d8a249a491a6aaf54b0804e4
Publikováno v:
Veterinární Medicína, Vol 47, Iss 5, Pp 143-147 (2002)
Counter immunoelectrophoresis (CIE) was used for the detection of species-specific muscle proteins in food products. This technique allowed the detection of pork, beef, poultry, or and kangaroo meats in heat-processed products at concentrations below
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/74bad09eab8f40c6b3768f2a2afb3eca
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 27, Iss Special Issue 1, Pp S354-S356 (2009)
The aim of this study was to monitore the capability of Enterococcus fecalis and Enterococcus fecium to form biofilms. Enterococci isolates originated from individual milk, bulk milk samples and environmental swabs obtained at farm level, dairy plant
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7e7c45f436f94d7cabbdd7ed025d72bb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M. Holasová, L. Konstantinová, P. Roubal, Jarmila Schlegelová, F. Šišák, Vladimir Babak, L. Necidová, H. Vlkova, Z. Jaglic
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences. 28:450-461
The occurrence of Listeria monocytogenes, Salmonella spp., Bacillus cereus, Staphylococcus spp., Enterococcus spp., and Escherichia coli in raw food materials, food products, and on food contact surfaces after sanitation was investigated during the p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.