Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"L. Myronenko"'
Publikováno v:
Ukrainian Food Journal, Vol 3, Iss 3, Pp 422-428 (2015)
Introduction. This paper investigates influence of hydrated fullerenes on degree of accumulation bioactive substances of microfungus Blakeslea trispora. Materials and methods. In this research effort detection of fatty-acid composition in amino acid
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/026e5ca8578c4763a58923da99388598
Publikováno v:
Bulletin of the National Technical University "KhPI". Series: Chemistry, Chemical Technology and Ecology. 2:11-23
A large number of organic compounds, capable to luminesce under influence of various types of radiation, are known nowadays. These substances are called luminophores. Features of the chemical structure of these compounds determine their luminescent p
Publikováno v:
Integrated Technologies and Energy Saving. :31-43
Paper is devoted to the study of topinambour's biologically active substances through analytical and physico-chemical analysis methods. In the course of experiment, content of inulin and vitamins in topinambour was determined, using methods of analyt
Autor:
S. Samoylenko, A. Belinska, I. Belykh, O. Blyzniuk, N. Masalitina, L. Myronenko, O. Varankina
Publikováno v:
Integrated Technologies and Energy Saving. :11-19
Technological parameters, namely temperature and duration of β-carotene extraction process from filamentous fungus Blakeslea trispora biomass via vegetable oils with various fatty acid compositions and various contents of natural antioxidants (refin
Publikováno v:
International Journal of Computational Methods and Experimental Measurements. 9:38-50
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.