Zobrazeno 1 - 10
of 102
pro vyhledávání: '"L. McQuillan"'
Publikováno v:
Biotechnology for Biofuels and Bioproducts, Vol 16, Iss 1, Pp 1-21 (2023)
Abstract Background Microalgae are emerging hosts for the sustainable production of lutein, a high-value carotenoid; however, to be commercially competitive with existing systems, their capacity for lutein sequestration must be augmented. Previous at
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/17f0c90166894cefbb1d9331733e6c79
Publikováno v:
Journal of Experimental Botany.
Microalgae hold enormous potential to provide a safe and sustainable source of high-value compounds, acting as carbon-fixing biofactories that could help to mitigate rapidly progressing climate change. Bioengineering microalgal strains will be key to
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Josie L. McQuillan, Anthony J. Berndt, Ashley E. Sproles, Stephen P. Mayfield, Jagroop Pandhal
Publikováno v:
New biotechnology. 68
Eukaryotic green microalgae represent a sustainable, photosynthetic biotechnology platform for generating high-value products. The model green alga Chlamydomonas reinhardtii has already been used to generate high value bioproducts such as recombinant
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ewen Shepherd, D. Greenhalgh, R. McStay, L. McQuillan, A. Ogilvie, P. Atherton, Karen Pilling, M. Wilkinson, Rachel Brooks, N. Richmond, N. Seller, C. Walker
Publikováno v:
Radiotherapy and Oncology. 152:S1029-S1030
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the Science of Food and Agriculture. 83:1366-1372
The aim of this study was to determine whether lupin kernel fibre (LKF) could lower the glycaemic and insulinaemic responses of bread without reducing palatability. Healthy adults (n = 21) consumed control (white) bread (2.7% total dietary fibre (TDF