Zobrazeno 1 - 10
of 105
pro vyhledávání: '"L. Mato"'
Publikováno v:
Journal of Food Quality and Hazards Control, Vol 11, Iss 1, Pp 59-68 (2024)
Background: Today, mycotoxins are considered critical contaminants in foodstuffs produced by fungi, highlighting the importance of food safety to human health. The toxigenic fungi invasion and mycotoxin production are highly variable and depend on cl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7cfe375aa96f4f2391bbd85a6e03b9d0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Animal Biodiversity and Conservation, Vol 46, Iss 1, Pp 25-33 (2022)
Consumo de carne de cetáceos silvestres en Santo Tomé y Príncipe (Golfo de Guinea) Se sabe relativamente poco sobre los cetáceos de Santo Tomé y Príncipe y, en los últimos años, se han descrito algunos episodios de captura incidental y consum
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b2ef27ff8b61416bb80076db64207978
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Infectious Diseases, Vol 120, Iss , Pp 170-173 (2022)
Background: Little is known about the clinical care, use of medicines, and risk factors associated with mortality among the population with private health insurance with COVID-19 in South Africa. Methods: This was a retrospective cross-sectional stud
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fac57949c30c44b2a7ed0b1bab7c1103
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 94:4831-4842
The effects of added copper in the manufacture of Finnish Emmental cheese were studied. Consequently, cheeses were produced with or without the copper supplement and a facultative heterofermentative strain, Lactobacillus rhamnosus Lc705, which is cur
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.