Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"L. Marchante-Cuevas"'
Autor:
Cristian Vaquero, Pedro Miguel Izquierdo-Cañas, Adela Mena-Morales, L. Marchante-Cuevas, José María Heras, Antonio Morata
Publikováno v:
Fermentation, Vol 7, Iss 3, p 193 (2021)
Climate change is affecting vineyards, resulting in grapes with a low acidity a high pH and sugar at harvest time. The most common procedure so far to improve the acidity and reduce the final pH of wines is to use tartaric acid, but wine can also be
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d33c4dd827bd430e8828f15db31c885b
Autor:
Adela Mena-Morales, Esteban García-Romero, L. Marchante-Cuevas, J. Pérez Navarro, Pedro Miguel Izquierdo-Cañas, E. Sánchez-Palomo, Sergio Gómez-Alonso, M.A. González Viñas
Publikováno v:
European Food Research and Technology. 246:1153-1165
The aim of this work was to research the relationship between volatile composition of Petit Verdot red wines and the fermentation temperature. Winemaking process was carried out at 17 °C, 21 °C, and 25 °C temperatures. Solid-phase extraction (SPE)
Autor:
Antonio Morata, Cristian Vaquero, L. Marchante-Cuevas, Pedro Miguel Izquierdo-Cañas, José María Heras, Adela Mena-Morales
Publikováno v:
Fermentation; Volume 7; Issue 3; Pages: 193
Fermentation, Vol 7, Iss 193, p 193 (2021)
Fermentation, Vol 7, Iss 193, p 193 (2021)
Climate change is affecting vineyards, resulting in grapes with a low acidity a high pH and sugar at harvest time. The most common procedure so far to improve the acidity and reduce the final pH of wines is to use tartaric acid, but wine can also be
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.