Zobrazeno 1 - 10
of 422
pro vyhledávání: '"L. Mannina."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 69, Iss 3, Pp e263-e263 (2018)
Olive oil contains many different compounds which are responsible for its nutritional and sensorial value. However, some compounds present in olive oil at very low amounts have not yet been identified. Here, the detection of tetrahydrogeranylgeraniol
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/22a2ea02cd204128be9cb754ebc0c9b0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 44 (2015)
Drying is an important process for the conservation and subsequent marketing of fruits due to their high water activity which makes them highly perishable. Dried products have to meet high quality standards, and one of the most important aspects in f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/130dc757b4994de89e6b41d97286d267
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Grasas y Aceites; Vol. 69 No. 3 (2018); e263
Grasas y Aceites; Vol. 69 Núm. 3 (2018); e263
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Grasas y Aceites, Vol 69, Iss 3, Pp e263-e263 (2018)
Grasas y Aceites; Vol. 69 Núm. 3 (2018); e263
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Grasas y Aceites, Vol 69, Iss 3, Pp e263-e263 (2018)
Olive oil contains many different compounds which are responsible for its nutritional and sensorial value. However, some compounds present in olive oil at very low amounts have not yet been identified. Here, the detection of tetrahydrogeranylgeraniol
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::57f3aaa37b3bc9440e2a53f1c2ec1d65
https://grasasyaceites.revistas.csic.es/index.php/grasasyaceites/article/view/1731
https://grasasyaceites.revistas.csic.es/index.php/grasasyaceites/article/view/1731