Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"L. Madzingaidzo"'
Publikováno v:
Journal of the Korean Society of International Agricultue. 32:320-326
Cabbage (Brassica oleraceae var. Capitata L.) is one of the most important leafy vegetables grown by smallholder farmers in Zimbabwe for food, nutrition, and income security. The study evaluated the adaptation of two Korean varieties/entries (‘K5
Publikováno v:
Journal of Biotechnology. 96:223-239
Cell free sodium lactate solutions were subjected to purification based on mono- and bi-polar electrodialysis. Lactate concentration in the product stream increased to a maximum of 15% during mono-polar electrodialysis. Stack energy consumption avera
Publikováno v:
Bioresource Technology. 75:181-187
Various silages with different contents of organic acids were used to evaluate the possibilities of recovery of lactic acid from grass silages. Press extraction yields of lactic acid from silage preparations ranged from 31 to 96 g lactate per kg sila
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
A process for the continuous production of high purity L-lactic acid in a membrane bioreactor at 65 degrees C has been developed. Two different Bacillus stearothermophilus strains have been tested in batch experiments. Lactic acid yields are between
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied microbiology and biotechnology. 59(2-3)
The thermophilic Bacillus strain BS119 was selected for this study to demonstrate the long term performance of lactic acid production and simultaneous pre-purification. Integrated continuous cell recycle cultivation using ultra-filtration membrane bi
Publikováno v:
Biotechnology for Fuels and Chemicals ISBN: 9781461272953
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::82c84334ac5bbda9d9ad8b262f305f58
https://doi.org/10.1007/978-1-4612-1814-2_83
https://doi.org/10.1007/978-1-4612-1814-2_83
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.