Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"L. Lyer"'
Publikováno v:
Journal of Near Infrared Spectroscopy. 6:213-220
The use of near infrared spectroscopy (NIR) was investigated for its ability to predict a range of chemical constituents (protein, moisture, fat, ash, total dietary fibre) and functional properties (100 seed weight, hydration capacity, hull percentag
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.