Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"L. Li-Juan"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
L. D. Robertson, G. J. Jellis, Gordon Rowland, J. Le Guen, S. A. Khalil, L. Li-Juan, D. A. Bond
Publikováno v:
Euphytica. 73:151-166
Progress is being made, mainly by ICARDA but also elsewhere, in breeding for resistance to Botrytis, AScochyta, Uromyces, and Orobanche; and some lines have resistance to more than one pathogen. The strategy is to extend multiple resistance but also
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
J. B. Brouwer, L. Li-Juan, A. Ahad Miah, B. Baldev, C. Johansen, William Erskine, W. A. Jermyn, S. N. Silim, B. A. Malik
Publikováno v:
Expanding the Production and Use of Cool Season Food Legumes ISBN: 9789401043434
We attempt to categorize on the basis of current knowledge, the most important biotic and abiotic stresses faced by chickpea, lentil, pea, faba bean, and grasspea in their major production regions in Asia, Africa, and Oceania. Foliar diseases rank hi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::434375f2bea9e319371be3e20f65ee94
https://doi.org/10.1007/978-94-011-0798-3_9
https://doi.org/10.1007/978-94-011-0798-3_9
Autor:
Gordon Rowland, G. J. Jellis, D. A. Bond, L. Li-Juan, J. Le Guen, S. A. Khalil, L. D. Robertson
Publikováno v:
Expanding the Production and Use of Cool Season Food Legumes ISBN: 9789401043434
Progress is being made, mainly by ICARDA but also elsewhere, in breeding for resistance to Botrytis, Ascochyta, Uromyces, and Orobanche; and some lines have resistance to more than one pathogen. The strategy is to extend multiple resistance but also
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::e8e33de1f33d662267577f683a367c2f
https://doi.org/10.1007/978-94-011-0798-3_36
https://doi.org/10.1007/978-94-011-0798-3_36
Autor:
K. Kogure, R. Jambunathan, L. Li-Juan, L. A. Hussein, M. M. Youssef, H. L. Blain, K. S. Dhindsa
Publikováno v:
Expanding the Production and Use of Cool Season Food Legumes ISBN: 9789401043434
Traditional methods of processing food legumes such as decortication, boiling, roasting, frying, puffing, germinating, and fermenting are used in one form or the other in preparing legume products for consumption in different regions of the world. Th
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::07d1bc98f5a435cd3838ac64e65db981
https://doi.org/10.1007/978-94-011-0798-3_4
https://doi.org/10.1007/978-94-011-0798-3_4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.