Zobrazeno 1 - 10
of 127
pro vyhledávání: '"L. Leistner"'
Autor:
Deborah L. Leistner, Ruth L. Steiner
Publikováno v:
Transportation Research Record: Journal of the Transportation Research Board. 2660:22-29
By 2030, the number of adults 65 and older in the United States will surpass 72 million, almost doubling the number in 2010. This population continues to rely on automobiles to satisfy transportation needs; however, with the onset of aging, physical,
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Y A Abdelwahed, M M Makowski, Bernd Hamm, R B Botnar, Andreas Schuster, Carsten Skurk, M. Noutsias, Alexander Lauten, D L Leistner, Leif-Christopher Engel, Boris Bigalke, Kevin Gigengack, Thomas-Heinrich Wurster, Costantina Manes, U.L. Landmesser
Publikováno v:
European Heart Journal. 39
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology. 28:299-315
Autor:
L. Leistner
Publikováno v:
Journal of Food Engineering. 22:421-432
Autor:
K Katsaras, L Leistner
Publikováno v:
Biofouling. 5:115-124
For fermented sausages the growth of microorganisms is essential for stable and safe products. It is important to note that the natural flora as well as added starter cultures are not evenly distributed in the interior of fermented sausages, but are
Autor:
L. Leistner, J. Fink‐Gremmels
Publikováno v:
Food Biotechnology. 4:579-584
If moulds are used in food production, toxigenic or pathogenic strains should be excluded. Therefore, a multi‐stage concept was developed to determine whether or not applied strains produce wellknown or rarely described mycotaxins under laboratory