Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"L. Le Guern"'
Publikováno v:
Journal of Food Science. 66:670-674
Effect of salt content, grinder pore size, and mixing temperature on structure of sausage meat were investigated after 1 and 4 d. Protein solubility, texture characteristics and muscle ultrastructure were measured. Cellular structure is conserved whe
Publikováno v:
Fresenius' Journal of Analytical Chemistry. 370:142-146
In the execution of its mission to promote a common European measurement system in support of EU policies, IRMM's Reference Materials Unit is currently involved in preparation of proficiency-testing samples and candidate reference materials. Recent w
Publikováno v:
Allergy. 54:464-472
Background: The purpose of this study was to detect antigens and allergens in egg-white byproduct ingredients and after their incorporation in processed pork meat pastes. Commercially prepared foods may have potentially allergenic ingredients (egg, m
Autor:
Heinz Schimmel, G. N. Kramer, Reinhard Zeleny, József Prokisch, L Le Guern, Stefanie Trapmann, Jean Pauwels
Publikováno v:
Fresenius' journal of analytical chemistry. 370(7)
Homogeneity testing and the determination of minimum sample mass are an important part of the certification of reference materials. The smallest theoretically achievable uncertainty of certified concentration values is limited by the concentration di
Autor:
Thomas P. J. Linsinger, Jean Pauwels, Heinz Schimmel, P. de Vos, F. Hendrickx, Kai Bester, G. N. Kramer, L Le Guern, S Harbeck, B. Sejerøe-Olsen, Gerhard Rimkus, Martin Schlabach, G. De Poorter, I. Mertens
Publikováno v:
Bester, K, De Vos, P, Le Guern, L, Harbeck, S, Hendrickx, F, Kramer, G N, Linsinger, T, Mertens, I, Schimmel, H, Sejeroe-Olsen, B, Pauwels, J, De Poorter, G, Rimkus, G G & Schlabach, M 2001, ' Preparation and certification of a reference material on PCBs in pig fat and its application in quality control in monitoring laboratories during the Belgian "PCB-crisis" ', Chemosphere, vol. 44, no. 4, pp. 529-537 . https://doi.org/10.1016/S0045-6535(00)00476-8
In this article, the production and validation of a new certified reference material "PCBs in animal fat" for the control of the maximum level of 200 ng/g setup by the European Communities for veterinary products from Belgium is described. Three mate
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::462e49a5f9d4068390ad3b30c43a34f9
https://pure.au.dk/portal/da/publications/preparation-and-certification-of-a-reference-material-on-pcbs-in-pig-fat-and-its-application-in-quality-control-in-monitoring-laboratories-during-the-belgian-pcbcrisis(59f0490c-ed3a-469c-963e-1bf2f74e130a).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/preparation-and-certification-of-a-reference-material-on-pcbs-in-pig-fat-and-its-application-in-quality-control-in-monitoring-laboratories-during-the-belgian-pcbcrisis(59f0490c-ed3a-469c-963e-1bf2f74e130a).html
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.