Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"L. Kumar Sharma"'
Autor:
S. N. Saxena, R. Swarup Meena, M. K. Vishal, S. John, L. Kumar Sharma, B. K. Mishra, D. Agarwal
Publikováno v:
Journal of Essential Oil Research. 34:173-180
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Soleimani, Reza1 jabaraho@ncsu.edu, Barahona, Jeffrey1 ychen239@ncsu.edu, Chen, Yuhan1 aybozkur@ncsu.edu, Bozkurt, Alper1 mdaniel6@ncsu.edu, Daniele, Michael1 ejlobato@ncsu.edu, Pozdin, Vladimir2 vpozdin@fiu.edu, Lobaton, Edgar1
Publikováno v:
Physiologia. Mar2024, Vol. 4 Issue 1, p1-42. 42p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yadav, Kusum1 (AUTHOR), Kariri, Elham2 (AUTHOR), Alotaibi, Shoayee Dlaim1 (AUTHOR), Viriyasitavat, Wattana3 (AUTHOR), Dhiman, Gaurav4,5 (AUTHOR) gdhiman0001@gmail.com, Kaur, Amandeep4 (AUTHOR)
Publikováno v:
Enterprise Information Systems. Sep2023, Vol. 17 Issue 9, p1-18. 18p.
Autor:
Vinutha, T., Kavya, K. S.
Publikováno v:
International Journal of Geometric Methods in Modern Physics; Mar2022, Vol. 19 Issue 3, p1-32, 32p
Autor:
Kumar, Rakesh
Soy protein is abundantly present in soybeans, which have in the past been termed as “wonder beans”. Soy flour, soy protein concentrate and soy protein isolate can be extracted from soybeans after removing the oil components. After the removal of