Zobrazeno 1 - 10
of 128
pro vyhledávání: '"L. Kouřimská"'
Influence of selected factors on the content and properties of starch in the grain of non-food wheat
Publikováno v:
Plant, Soil and Environment, Vol 61, Iss 6, Pp 241-246 (2015)
Three non-food cultivars of winter wheat (Biscay, Clarus, Rapsodia) were grown at four locations in the Czech Republic with different agro-ecological conditions in the years 2005-2008 and two levels of nitrogen fertilization - 90 and 120 kg N/ha were
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aed8f1efeb294c27a62d374fa9bc9823
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 27, Iss Special Issue 1, Pp S394-S396 (2009)
Fermented pig slurry was used for two kinds of tomatoes fertilisation as a replacement of industrial mineral fertilisers in three-year experiment and selected elements (Pb, Cd, As, Zn and Hg) content were monitored by the AAS method. The results obta
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3472dece0fb1447fb38d35802c66a96f
Publikováno v:
Journal of Insects as Food and Feed. :1-8
Taurine (2-aminoethane sulfonic acid) is an important bioactive compound which certain living organisms cannot synthesise metabolically, thus requiring its dietary supplementation for normal physiological processes. As recent research has shown insec
Publikováno v:
Journal of Insects as Food and Feed. 9:77-85
Nutritional interventions play a vital role in treating gout, and knowledge of the purine content in foods is essential. Because edible insects have been proposed as mini-livestock alternatives, this study aimed to analyse the content of purines (ade
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 26:218-230
Publikováno v:
Journal of Insects as Food and Feed. 8:621-629
The fortification of feed is known to be a useful tool to manipulate the nutritional value of insects. This study aimed to reveal the effect of carrot supplement duration on the basic nutrients, fatty acid profile, carotenes, and tocopherols. Jamaica
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.