Zobrazeno 1 - 10
of 203
pro vyhledávání: '"L. Kotula"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of food protection. 60(3)
Aqueous chlorine, used to reduce surface bacteria populations on carcasses of slaughter animals after evisceration, during chilling, and after transport, dissipates in the presence of organic matter. This study characterized the amount of residual ch
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
L. Kotula, Karolina Ziora-Jakutowicz, J. Kocki, Małgorzata Bednarska-Makaruk, K. Grabowska-Aleksandrowicz, K. Kądziołka, P. Aleksandrowicz, K. Rejdak
Publikováno v:
Journal of the Neurological Sciences. 405:76-77
Autor:
J. Gzik, Małgorzata Bednarska-Makaruk, Iwona Stepniak, Halina Sienkiewicz-Jarosz, Karolina Ziora-Jakutowicz, E. Gajewska, L. Kotula, A. Boguszewska-Chachulska, D. Szczesniak, R. Szymanczak, M. Bozek, Grzegorz Witkowski
Publikováno v:
Journal of the Neurological Sciences. 405:355-356
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.