Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"L. KUNIGK"'
Publikováno v:
Blucher Chemical Engineering Proceedings.
Publikováno v:
Blucher Chemical Engineering Proceedings.
INFLUENCE OF TEMPERATURE AND PH ON THE DECOMPOSITION KINETICS OF PERACETIC ACID IN AQUEOUS SOLUTIONS
Publikováno v:
Latin American Applied Research - An international journal. 44:195-201
Peracetic acid (PAA) is a strong oxidant used by the food industry as a sanitizer, in medical area as a disinfectant and by the textiles and paper industries as a bleacher. Its decomposition rate is an important parameter in these applications. The m
Publikováno v:
Anais do Congresso Brasileiro de Engenharia Química em Iniciação Científica - Cobeq IC 2015.
RESUMO – Este artigo apresenta uma contribuicao acerca da investigacao experimental sobre a cinetica de remocao de solucao residual de detergente alcalino em prototipo de trocador de calor de placas. O estudo foi conduzido tendo por base o processo
Publikováno v:
Anais do XX Congresso Brasileiro de Engenharia Química.
Publikováno v:
Brazilian Journal of Chemical Engineering, Vol 18, Iss 2, Pp 217-220 (2001)
Brazilian Journal of Chemical Engineering v.18 n.2 2001
Brazilian Journal of Chemical Engineering
Associação Brasileira de Engenharia Química (ABEQ)
instacron:ABEQ
Brazilian Journal of Chemical Engineering, Volume: 18, Issue: 2, Pages: 217-220, Published: JUN 2001
Brazilian Journal of Chemical Engineering v.18 n.2 2001
Brazilian Journal of Chemical Engineering
Associação Brasileira de Engenharia Química (ABEQ)
instacron:ABEQ
Brazilian Journal of Chemical Engineering, Volume: 18, Issue: 2, Pages: 217-220, Published: JUN 2001
Peracetic acid is a powerful sanitizer that has only recently been introduced in the Brazilian food industry. The main disadvantage of this sanitizer is its decomposition rate. The main purpose of this paper is to present results obtained in experime
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.