Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"L. Käßer"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M. Rotter, L. Käßer, J. Kneitz, F. Eilts, G. Dekevic, D. Salzig, T. Hanselmann, G. Cremers, D. Exner, P. Czermak
Publikováno v:
Poster.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kaiser, Stephan C.1 (AUTHOR) Stephan.Kaiser@thermofisher.com, Decaria, Paula N.2 (AUTHOR), Seidel, Stefan3 (AUTHOR), Eibl, Dieter3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Chemie Ingenieur Technik (CIT). Dec2022, Vol. 94 Issue 12, p1950-1961. 12p.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
G. Charalambous
In this book, major emphasis is placed on the effects of processing and food components upon the flavor of foods and beverages. Topics discussed include: roasting of peanuts; extrusion of cooking poultry; spray drying of natural flavor materials; coo