Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"L. Jarolímová"'
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 22, Iss Special Issue, Pp S60-S63 (2004)
A role of reactive C2-C5 α-dicarbonyl and α-hydroxycarbonyl products of sugar fragmentation in the development of antioxidative activity (AOA) was investigated after heating in 0.5M binary aqueous mixtures with amino acids. Several kinetic and acti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/117655ba9bb849c2b86a4f15841a5d46
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 22, Iss Special Issue, Pp S102-S105 (2004)
Antioxidative properties go with principal attributes of the Maillard reaction. Biacetyl, a reactive carbonyl intermediate formed in the initial stage of sugar transformations in the presence of amino acids, was found as an efficient precursor of sev
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/56b12417345849b5981d8e75edf4aac4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Biopolymers and Cell. 35:224-224
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.