Zobrazeno 1 - 10
of 674
pro vyhledávání: '"L. J. Machlin"'
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alan Shenkin
Publikováno v:
Clinical Nutrition. 10:356-356
Autor:
B. Gassmann
Publikováno v:
Food / Nahrung. 35:223-223
Autor:
E. Graf
Publikováno v:
Pharmazie in Unserer Zeit. 9:158-158
Autor:
Hoflrnann-La Roche Inc.
Publikováno v:
Annals of the New York Academy of Sciences. 570:xiii-xiii
Autor:
B. Gassmann
Publikováno v:
Food / Nahrung. 30:146-146
Publikováno v:
Nutrition. 13:450-460
The recent literature provides strong evidence that vitamin E intakes much higher than the current recommendations can contribute to and/or improve human health. In fact, the available data indicate that at higher-than-current recommended intake leve
Autor:
Janet M Peerson, Edward A. Dratz, L J Machlin, Garry J. Handelman, W L Epstein, Donna Spiegelman
Publikováno v:
The American Journal of Clinical Nutrition. 59:1025-1032
Alpha-tocopherol and gamma-tocopherol were monitored in human adipose by using needle biopsies in four subjects during a 1-y supplementation trial with 800 mg all-rac-alpha-tocopherol/d, and for 1 additional year after cessation of supplement. Some i
Autor:
L J Machlin
Publikováno v:
Toxicology and Industrial Health. 9:383-387
Autor:
L J Machlin
Publikováno v:
Annals of the New York Academy of Sciences. 669:1-6