Zobrazeno 1 - 10
of 625
pro vyhledávání: '"L. IANNETTI"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A Ciarrocchi, L Iannetti, A Cornacchia, V Di Marzio, M Torresi, G Centorotola, S Antoci, F Pomilio, C Marfoglia
Publikováno v:
European Journal of Public Health. 31
Background Top five serogroups (O157, O111, O26, O103 and O145) of Shiga-toxin producing Escherichia coli (STEC) represent the third most important increasing zoonosis reported in European Union. The ISO methods of analysis, used in foods and environ
Autor:
L Iannetti, I Boone, ML D'Errico, F D'Orsi, L Ricchiuti, F Pomilio, A Cornacchia, G Centorotola, P Tucci
Publikováno v:
European Journal of Public Health. 31
Background Healthcare associated foodborne outbreaks (HA-FBO) can result from exposure to contaminated food in premises where highly vulnerable patients are cared, including hospitals and nursery homes. The probability of developing severe foodborne
Publikováno v:
European Journal of Public Health. 31
Background Multidrug-resistant zoonotic pathogens represent a risk for human health. The irrational use of antibiotics in production animals has contributed to the spread of antibiotic resistance (AMR) also in humans. The search for alternative syste
Autor:
VA Acciari, I Del Matto, S Antoci, V Di Marzio, M Torresi, L Iannetti, C Marfoglia, G Centorotola, F Pomilio
Publikováno v:
European Journal of Public Health. 31
Background Persistence of Listeria monocytogenes (Lm) in food processing plants (FPP) is still considered the major source of food contamination during processing. Correlations among different Lm strains and evaluation of the isolates persistence in
Autor:
P. DALLA VILLA, C. ALBANELLO, B. ALESSANDRINI, L. ARENA, G. BERTESELLI, S. D'ALBENZIO, F. LOMBARDO, S. MESSORI, F. POMPEI, C. RAPAGNÀ, L. IANNETTI
Publikováno v:
Bulletin de l'OIE. 2017:105-111
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.