Zobrazeno 1 - 10
of 54
pro vyhledávání: '"L. Hymøller"'
Publikováno v:
Animal, Vol 8, Iss 5, Pp 738-747 (2014)
Starch is an important energy-providing nutrient for dairy cows that is most commonly provided from cereal grains. However, ruminal fermentation of large amounts of easily degradable starch leads to excessive production and accumulation of volatile f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e60984d4c3d64f27a49a2065b5dbc9f4
Publikováno v:
Animal, Vol 5, Iss 7, Pp 1141-1148 (2011)
We investigated the influence of Swedish recommended vitamins A, D3 and E supplementation levels on muscle tenderness and fatty acid (FA) composition under indoor or outdoor finishing programmes. Swedish Red breed steer calves were divided into vitam
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d75f2e641db3414a8b1f02b33501bb52
Publikováno v:
Moharrey, A, Hymøller, L & Weisbjerg, M R 2017, ' The effect of rolled barley, sodium hydroxide-treated wheat or maize cob silage on digestive enzymes activity in the alimentary tract of dairy cows ', Journal of Animal and Feed Sciences, vol. 26, no. 4, pp. 303-310 . https://doi.org/10.22358/jafs/80039/2017
In the present study digestive enzyme activities were studied in the rumen, intestine and faeces of dairy cows fed rations differing in starch source. Three total mixed rations were prepared for dairy cows with maize cob silage (MCS), sodium hydroxid
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::7ce5189e032f4014ef7e9241fc97ef5c
https://pure.au.dk/ws/files/120727679/The_effect_of_rolled.pdf
https://pure.au.dk/ws/files/120727679/The_effect_of_rolled.pdf
Autor:
L. Hymøller, S.K. Jensen
Publikováno v:
Hymøller, L & Jensen, S K 2017, ' Plasma transport of ergocalciferol and cholecalciferol and their 25-hydroxylated metabolites in dairy cows ', Domestic Animal Endocrinology, vol. 59, pp. 44-52 . https://doi.org/10.1016/j.domaniend.2016.11.002
In cattle, there are 2 significant forms of vitamin D: ergocalciferol (ERG) from fungi on roughage and cholecalciferol (CHO) from vitamin supplements or endogenous synthesis in the skin. The hypothesis of the present study is that vitamin D from the
Autor:
L, Hymøller, S K, Jensen
Publikováno v:
Journal of dairy science. 94(7)
Vitamin D exists in 2 forms that are important regarding vitamin D status and supply in cattle: vitamin D(2) (D(2)) and vitamin D(3) (D(3)). To become physiologically active, both D(2) and D(3) must undergo 25-hydroxylation in the liver. The resultin
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.