Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"L. Heinzle"'
Autor:
J. M. Fink, M. Kalaee, A. Pitanti, R. Norte, L. Heinzle, M. Davanço, K. Srinivasan, O. Painter
Publikováno v:
Nature Communications, Vol 7, Iss 1, Pp 1-10 (2016)
Preparation and detection of mechanical objects at the quantum zero-point level has been achieved in both the optical and microwave regimes. Here, the authors develop silicon nitride nanomembranes that are suitable for integrating nanophotonic, nanom
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7cc26b14e65443a6ad4ec28fb98243e9
Autor:
W. Stocker, J. Brändle, Vera Fraberger, M. Schinkinger, Wolfgang Kneifel, Ulrike Zitz, J. Berta, L. Heinzle, Konrad J. Domig
Publikováno v:
Food Control. 85:318-326
Clostridial contamination of raw milk causes late-blowing, a severe quality defect in cheese. Consequently, milk containing high numbers of cheese-damaging clostridial spores should not be used for the production of certain types of hard and semi-har
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.