Zobrazeno 1 - 10
of 259
pro vyhledávání: '"L. Guillén"'
Publikováno v:
Journal of Food Quality and Hazards Control, Vol 11, Iss 3, Pp 177-185 (2024)
Background. Fresh pasta filata cheese is considered as one of the most important foods in the Venezuelan diet. It is typically produced by small-scale producers using raw milk. The objective of this research was to molecularly characterize the pathog
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3faa1c27336946c48ccf7fa374fdae65
Autor:
José Antonio Navarro, José Luís Tomé, Eva Marino, María L. Guillén-Climent, Alfredo Fernández-Landa
Publikováno v:
International Journal of Applied Earth Observations and Geoinformation, Vol 91, Iss , Pp 102135- (2020)
Three-dimensional (3D) data from airborne laser scanning (ALS) and, more recently, digital aerial photogrammetry (DAP) have been successfully used to model forest attributes. While multi-temporal, wall-to-wall ALS data is not usually available, aeria
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6413be78ee83448bb5e8cbbb4b694d7e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
American Journal of Public Health. 111:1825-1829
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Revista Técnica de la Facultad de Ingeniería, Vol 28, Iss 1, Pp 68-77 (2005)
En este trabajo se hace un análisis de las diferentes fallas que se pueden presentar en los instrumentos de un proceso químico (válvula y transmisor). El método propuesto detecta y diagnostica el instrumento con problemas en el proceso. Un modelo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a937880828284ee0bc8f009c9ca5a26d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.