Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"L. Guénard-Bilbaut"'
Autor:
D.A. Moneret Vautrin, B. Dousset, Pierre Franck, L. Parisot, P. Nabet, L. Guénard-Bilbaut, Gisèle Kanny
Publikováno v:
International Archives of Allergy and Immunology. 128:212-219
Background: Numerous products based on soybean are available and various food technologies are applied for their production. The allergenicity of natural soybean may be modified by these treatments. Objectives: To compare the allergenicity of native
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.