Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"L. Gil Martens"'
Autor:
L. Gil Martens, Adel El-Mowafi, Robin Ørnsrud, Thomas Willum Hansen, Rune Waagbø, Anna Wargelius, Erik-Jan Lock, Per Gunnar Fjelldal
Publikováno v:
Aquaculture Nutrition. 18:610-619
This study investigated the combined effects of photoperiod and dietary P level on bone osteoclast and osteoblast activity, and morphology, as well as plasma vitamin D status in Atlantic salmon post-smolts. The fish were reared under continuous light
Autor:
Robin Ørnsrud, Anna Wargelius, L. Gil Martens, Heidrun I. Wergeland, Thomas Willum Hansen, Paul Witten, Erik-Jan Lock, Rune Waagbø, Per Gunnar Fjelldal
Publikováno v:
Aquaculture Nutrition. 18:12-20
Inflammation is a non-specific protective mechanism towards injury known to affect bone remodelling. This study aimed to investigate the effect of Freunds complete adjuvant (FCA) induced-inflammation on the prevalence of spinal deformities of Atlanti
Autor:
Per Gunnar Fjelldal, L. Gil Martens, Paul Witten, Erik-Jan Lock, Anna Wargelius, Thomas Willum Hansen, Rune Waagbø, Robin Ørnsrud, Bente E. Torstensen, Pedro Araujo
Publikováno v:
Journal of Fish Diseases. 33:957-972
Vegetable oils (Vo) are an alternative to fish oil (Fo) in aquaculture feeds. This study aimed to evaluate the effect of dietary soybean oil (Vo diet), rich in linoleic acid, and of dietary fish oil (Fo diet) on the development of spinal deformities
Autor:
L. Gil-Martens
Publikováno v:
Journal of Applied Ichthyology. 26:350-354
Summary Inflammation is an overall protective response and can be defined as a cellular and non specific immune response to irritation, injury, or infection leading to the local accumulation of leukocytes and fluid. In intensive farming conditions, f
Autor:
L, Gil Martens, E J, Lock, P G, Fjelldal, A, Wargelius, P, Araujo, B E, Torstensen, P E, Witten, T, Hansen, R, Waagbø, R, Ørnsrud
Publikováno v:
Journal of fish diseases. 33(12)
Vegetable oils (Vo) are an alternative to fish oil (Fo) in aquaculture feeds. This study aimed to evaluate the effect of dietary soybean oil (Vo diet), rich in linoleic acid, and of dietary fish oil (Fo diet) on the development of spinal deformities
Autor:
Bjørn Olav Kvamme, Anna Wargelius, Thomas Willum Hansen, Per Gunnar Fjelldal, L. Gil-Martens, Ane Grini
Journal homepage: http://onlinelibrary.wiley.com/journal/10.1111/(ISSN)1439-0426 Vertebral body compression is a common problem in commercial farming of Atlantic salmon. Although risk factors, such as vaccination and alnutrition, have been identified
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1feb9540c70b571fa36c1cd5fb856d8f
http://hdl.handle.net/11250/117041
http://hdl.handle.net/11250/117041
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.