Zobrazeno 1 - 10
of 1 277
pro vyhledávání: '"L. Frewer"'
Autor:
Z. J. Sudholz, A. L. Jaques, G. M. Yaxley, W. R. Taylor, K. Czarnota, M. W. Haynes, L. Frewer, R. R. Ramsay, P. J. Downes, S. A. Cooper
Publikováno v:
Geochemistry, Geophysics, Geosystems, Vol 24, Iss 9, Pp n/a-n/a (2023)
Abstract The lithology, geochemistry, and architecture of the continental lithospheric mantle (CLM) underlying the Kimberley Craton of north‐western Australia has been constrained using pressure‐temperature estimates and mineral compositions for
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8c61236bf4cc4b2782773d1d5aa09c0f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
More, Simon John (AUTHOR), Benford, Diane (AUTHOR), Hougaard Bennekou, Susanne (AUTHOR), Bampidis, Vasileios (AUTHOR), Bragard, Claude (AUTHOR), Halldorsson, Thorhallur Ingi (AUTHOR), Hernández‐Jerez, Antonio F. (AUTHOR), Koutsoumanis, Kostas (AUTHOR), Lambré, Claude (AUTHOR), Machera, Kyriaki (AUTHOR), Mullins, Ewen (AUTHOR), Nielsen, Søren Saxmose (AUTHOR), Schlatter, Josef (AUTHOR), Schrenk, Dieter (AUTHOR), Turck, Dominique (AUTHOR), Naska, Androniki (AUTHOR), Poulsen, Morten (AUTHOR), Ranta, Jukka (AUTHOR), Sand, Salomon (AUTHOR), Wallace, Heather (AUTHOR)
Publikováno v:
EFSA Journal. Jul2024, Vol. 22 Issue 7, p1-59. 59p.
Autor:
L. Frewer
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :233-237
Consumer perceptions of food quality are dependent on many factors other than the organoleptic properties of products. Quality parameters include perceptions of risk associated with different potential food hazards, as well as ethical concerns associ
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Shineha, Ryuma1 (AUTHOR) shineha@elsi.osaka-u.ac.jp, Takeda, Kohei F.1 (AUTHOR), Yamaguchi, Yube2 (AUTHOR), Koizumi, Nozomu2 (AUTHOR)
Publikováno v:
PLoS ONE. 4/16/2024, Vol. 19 Issue 4, p1-15. 15p.
Publikováno v:
Nano Meets Macro
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::99cc5036c8ae12a0a6f68c54cd46b55f
https://doi.org/10.1201/b11126-16
https://doi.org/10.1201/b11126-16