Zobrazeno 1 - 10
of 141
pro vyhledávání: '"L. Fasolato"'
Autor:
F. Montemurro, M. E. Martino, F. De Pasquale, S. Balzan, B. Cardazzo, E. Novelli, L. Fasolato
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 2, Pp 39-42 (2011)
The taxonomy of the genus Aeromonas is constantly changing and it is important that strains are identified and carefully differentiate. The aim of this preliminary investigation was to assess the presence of Aeromonas spp. in RTE foods from supermark
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/68613b531c8b485ebdd7352e764ac246
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 1, Pp 71-75 (2011)
Stable isotopes of carbon, nitrogen, oxygen and hydrogen were used for analytical purposes for the discrimination of the type of production (farming vs. fishing) in the case of sea bass and for geographical origin in the case of milk. These results c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/58deb05c349d4ca58cd2e67fd8f7ffd8
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 5, Pp 69-73 (2009)
The aim of this study was to evaluate NIRs (Near Infrared Reflectance Spectroscopy) performances in the prediction of Farmed vs.Wild production method in European sea bass. Samples collected (n=39) were submitted to analysis in order to assess chemic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f54006ef378f48afa7bb9f634aa6640f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
D. Mercatante, S. Currò, S. Esposto, S. Barbieri, L. Fasolato, V. De Rosa, M. T. Rodriguez-Estrada, A. Taticchi
During olive oil mechanical extraction process, two by-products (vegetation waters and paste) are generated, which are sources of high-added value molecules to produce new foods and/or ingredients with higher functionality. For both food industry and
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::09389f5b80187238875b9fada37f006a
http://hdl.handle.net/11585/888298
http://hdl.handle.net/11585/888298
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.