Zobrazeno 1 - 10
of 94
pro vyhledávání: '"L. El Ghadraoui"'
Publikováno v:
African and Mediterranean Agricultural Journal - Al Awamia, Vol 0, Iss 134, Pp 177-199 (2022)
Tomatoes are one of the most important crops in Morocco. National tomato production reached 1 231 250 tons in 2019. The sector generates thousands of jobs and is one of the pillars of the country's economy through exports. Hence, it is judicious to s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c9635a6ac2bf45f1978743b9b702069e
Autor:
C. Rais, C. Slimani, M. Benidir, L. Elhanafi, I. Zeouk, F. Errachidi, L. El Ghadraoui, S. Louahlia
Publikováno v:
The Scientific World Journal, Vol 2020 (2020)
The present study has been undertaken in order to highlight the healing effect of Zizyphus lotus vegetable oil. The seeds of this plant contain an oil rate of 30%. The obtained results on the main elements composing the vegetable oil have shown that
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/28bd710a03274cdeb204f48bb682172b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
J. Al-Figuigui, A. Driouch, L. El-Ghadraoui, C. Rais, C. Slimani, Abderrahim Lazraq, A. Bessi, M. Balouiri
Publikováno v:
Nutrition & Food Science. 49:1014-1028
PurposeThis paper aims to evaluate the antimicrobial and antioxidant activity of ethanol, methanol and aqueous extracts of the jujube fruit.Design/methodology/approachThe fruit samples were harvested from Ziziphus lotus L. in three regions of Morocco
Autor:
L. El Ghadraoui, Chaimae Rais, C. Slimani, M. Benidir, I. Zeouk, Faouzi Errachidi, Laila Elhanafi, S. Louahlia
Publikováno v:
The Scientific World Journal, Vol 2020 (2020)
The Scientific World Journal
The Scientific World Journal
The present study has been undertaken in order to highlight the healing effect of Zizyphus lotus vegetable oil. The seeds of this plant contain an oil rate of 30%. The obtained results on the main elements composing the vegetable oil have shown that