Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"L. Dusart"'
Autor:
D. Nyuiadzi, C. Berri, L. Dusart, A. Travel, B. Méda, I. Bouvarel, L.A. Guilloteau, P. Chartrin, V. Coustham, C. Praud, E. Le Bihan-Duval, J.K. Tona, A. Collin
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 99, Iss 2, Pp 857-868 (2020)
Cold stimulations during egg incubation were reported to limit the occurrence of ascites in broilers subjected to cold temperature after 14 d of age. However, data are lacking on the impacts of such strategy in case of cold temperature conditions at
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f16eef7fc60e4ba3af91e4843a92de33
Publikováno v:
Animal, Vol 15, Iss 1, Pp 100024- (2021)
Feed production is the main contributor to several environmental impacts of livestock. To decrease environmental impacts of feed, those of feedstuffs should be considered during formulation. In particular, multiobjective feed formulation (MOF) can he
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6f94e4eab74f4fb89474db98d7efa574
Publikováno v:
Animal - science proceedings. 13:641-642
Publikováno v:
Animal - science proceedings. 13:618
Publikováno v:
NPG Neurologie - Psychiatrie - Gériatrie. 16:171-176
Resume Cette etude a pour objectif de definir un profil specifique chez la personne âgee, le mild cognitive impairment (MCI) et la demence de type Alzheimer (DTA) en termes de reconnaissance des emotions faciales et de raisonnement social. Soixante-
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
L. Dusart
Publikováno v:
Journal f�r Praktische Chemie. 70:371-384