Zobrazeno 1 - 10
of 69
pro vyhledávání: '"L. Dorantes-Álvarez"'
Autor:
H. H. Torres-Ventura, J. J. Chanona-Pérez, L. Dorantes-Álvarez, J. V. Méndez-Méndez, B. Arredondo-Tamayo, P. I. Cauich-Sánchez, Ana Elena Jiménez-Carmona
Publikováno v:
Biogenic Nanomaterials ISBN: 9781003277149
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::4a5d5d5080d0c689db3b33ddb598066d
https://doi.org/10.1201/9781003277149-4
https://doi.org/10.1201/9781003277149-4
Autor:
Patricia Isidra Cauich-Sánchez, Jorge Chanona-Pérez, L. Dorantes-Álvarez, P. López-Ordaz, H.H. Torres-Ventura, J.V. Méndez-Méndez, Gerardo Aparicio-Ozores
Publikováno v:
Micron (Oxford, England : 1993). 152
Campylobacter jejuni is a pathogen bacterium that causes foodborne gastroenteritis in humans. However, phenolic compounds extracted from natural sources such as capsicum pepper plant (Capsicum annuum L. var. aviculare) could inhibit the growth of C.
Autor:
N. Ordaz-Trinidad, L. Dorantes-Álvarez, J. Salas-Benito, B.L. Barrón-Romero, M. Salas-Benito, M. De Nova-Ocampo
Publikováno v:
Instituto Politécnico Nacional
IPN
Redalyc-IPN
Polibotánica (México) Num.46
IPN
Redalyc-IPN
Polibotánica (México) Num.46
"En este trabajo se evaluaron la citotoxicidad y la actividad antiviral en contra del virus herpes simplex tipo 1 (VHS-1) de extractos de chile jalapeño, serrano, guajillo, ancho, pimiento (Capsicum annuum L. var. annuum.) y habanero (Capsicum chine
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::32574cf175acc025ebe2f1f2f8b3fd92
https://www.redalyc.org/articulo.oa?id=62158254018
https://www.redalyc.org/articulo.oa?id=62158254018
Autor:
V.G. Granillo-Guerrero, J.C. Villalobos-Espinosa, L. Alamilla-Beltrán, D.I. Téllez-Medina, H. Hernández-Sánchez, L. Dorantes-Álvarez, G.F. Gutiérrez-López
Publikováno v:
Instituto Politécnico Nacional
IPN
Redalyc-IPN
Revista Mexicana de Ingeniería Química (México) Num.3 Vol.16
IPN
Redalyc-IPN
Revista Mexicana de Ingeniería Química (México) Num.3 Vol.16
"A suitable alternative for satisfying the demand of healthy and targeted compounds such as vitamins, is the preparation andconsumption of capsules formed from emulsions The objective of the present work was the preparation of emulsions of vitaminsD
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::b77a163708a868d16af7d480552f726b
https://www.redalyc.org/articulo.oa?id=62053304015
https://www.redalyc.org/articulo.oa?id=62053304015
Autor:
L. Dorantes Álvarez, R. Elías-Serrano, Gustavo F. Gutiérrez-López, José Jorge Chanona-Pérez, Georgina Calderón-Domínguez, L. Alamilla Beltrán, P.J. Fito, D.I. Tellez Medina
Publikováno v:
Journal of Food Engineering. 83:277-284
A study of the acid-salt equilibrium citric acid by means of the SAFES methodology during electrodialysis was performed in order to determined if the fractional composition of the acid forms affects the process due to the predominance of non-dissocia
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.