Zobrazeno 1 - 10
of 27
pro vyhledávání: '"L. Dokoupil"'
Publikováno v:
Труды по прикладной ботанике, генетике и селекции, Vol 176, Iss 3, Pp 336-345 (2018)
Landraces of cultivated plants originated from the beginning of agriculture through selection from wild ecotypes and cultivated by farmers in their domestic region were investigated with the goal to conserve fragments of still existing fruit landrace
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/92efd8ef282943179c21dbefa0b82ae0
Publikováno v:
Horticultural Science, Vol 40, Iss 3, Pp 102-110 (2013)
Physico-chemical changes included a significant decrease in firmness during post-harvest ripening, whereas the levels of total soluble solids were found to be very similar. Ethylene as a parameter of ripening contributed to the resolution of cultivar
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7ed573c7425043bf9f52e2258d0acad3
Publikováno v:
Journal of Applied Botany and Food Quality, Vol 84, Iss 1 (2012)
The fruits of six apricot cultivars were chemically analysed at two distinct stages of maturity, first when ready for picking by conventional commercial criteria, and again after another 6 days of maturation on the tree. Firmness, levels of soluble s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3ab5faac47cc4106b858f28ff2f23b30
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
The study conducted over the period 2008-2012 demonstrates labour intensity requirements for dormant pruning of selected apricot varieties (Leskora, Betinka, Marlen) on different rootstocks (Julior, M-LE-1, Penta, Tetra, Green Gage, Ishtara and MY-KL
Publikováno v:
Horticultural Science. 40:102-110
Physico-chemical changes included a significant decrease in firmness during post-harvest ripening, whereas the levels of total soluble solids were found to be very similar. Ethylene as a parameter of ripening contributed to the resolution of cultivar
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :183-187
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.