Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"L. Doglione"'
Autor:
Francesco Ingravalle, Renato Bruno, L. Doglione, Denise Candiani, G. Salamano, E. Mellia, Giuseppe Ru
Publikováno v:
The Veterinary Journal. 177:110-115
The aim of this study was to investigate the effects of a housing period following long distance transport on haptoglobin (Hp), C-reactive protein (CRP) and pig major acute phase protein (pig-MAP) in swine. After transportation, 80 gilts were allotte
Autor:
Denise Candiani, Renato Bruno, M.J.M. Toussaint, E. Mellia, L. Doglione, Erik Gruys, G. Salamano
Publikováno v:
Journal of Applied Animal Welfare Science. 11:1-13
The purpose of this research was to identify pig welfare indicators that could help in recognizing stressful practices on farm. The study evaluated behavioral and physiological indicators (cortisol and negative acute phase proteins) in 2 groups of 20
Autor:
Laura Cavallarin, Maria Silvia Gennero, Luisa Pozzo, Martina Tarantola, Gilberto Forneris, L. Doglione, G. Salamano, E. Mellia, Achille Schiavone
Publikováno v:
JOURNAL OF ANIMAL PHYSIOLOGY AND ANIMAL NUTRITION 97 (2013): 13–22. doi:10.1111/jpn.12050
info:cnr-pdr/source/autori:Pozzo, L ; Salamano, G; Mellia, E; Gennero, MS; Doglione, L; Cavallarin, L; Tarantola, M; Forneris, G; Schiavone, A./titolo:Feeding a diet contaminated with ochratoxin A for chickens at the maximum level recommended by the EU for poultry feeds (0.1mg%2Fkg). 1. Effects on growth and slaughter performance, haematological and serum traits/doi:10.1111%2Fjpn.12050/rivista:JOURNAL OF ANIMAL PHYSIOLOGY AND ANIMAL NUTRITION/anno:2013/pagina_da:13/pagina_a:22/intervallo_pagine:13–22/volume:97
info:cnr-pdr/source/autori:Pozzo, L ; Salamano, G; Mellia, E; Gennero, MS; Doglione, L; Cavallarin, L; Tarantola, M; Forneris, G; Schiavone, A./titolo:Feeding a diet contaminated with ochratoxin A for chickens at the maximum level recommended by the EU for poultry feeds (0.1mg%2Fkg). 1. Effects on growth and slaughter performance, haematological and serum traits/doi:10.1111%2Fjpn.12050/rivista:JOURNAL OF ANIMAL PHYSIOLOGY AND ANIMAL NUTRITION/anno:2013/pagina_da:13/pagina_a:22/intervallo_pagine:13–22/volume:97
Summary The European Commission Recommendation 2006/576/EC, suggests that the maximum level of Ochratoxin A (OTA) in poultry feeds should be set at 0.1 mg OTA/kg. Thirty-six one-day-old male Hubburd broiler chickens were divided into two groups, a Co
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::595a77becf7aaa1bd7d8a170897aed5a
http://www.cnr.it/prodotto/i/268796
http://www.cnr.it/prodotto/i/268796
Autor:
E. Mellia, Achille Schiavone, Martina Tarantola, Maria Silvia Gennero, G. Salamano, L. Doglione
IN most developed countries, approximately 90 per cent of laying hens are kept in cages ([Tauson 1998][1]). From 2012, European Council Directive 1999/74/EC will prohibit the use of conventional cages within the EU, but will permit the use of modifie
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::af746bb524d461379ebdec77c3d2383b
http://hdl.handle.net/2318/74997
http://hdl.handle.net/2318/74997
Autor:
Valentina Raccone, L. Doglione, Silvia Gennero, G. Salamano, E. Mellia, Martina Tarantola, Achille Schiavone, Stefano Nurisso
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Italian Journal of Animal Science, Vol 8, Iss 2s, Pp 772-774 (2010)
Italian Journal of Animal Science, Vol 8, Iss 2s, Pp 772-774 (2010)
Egg quality traits and some blood parameters of Bianca di Saluzzo hen (BSh) were compared to Isa Brown hen (IBh). Birds were reared in free range conditions. Weightofthewholeegg Weight of the whole egg was higher (P≤0.01) for IBh, due to its higher
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ced6394d7ffc421f39b7107275c09b11
http://hdl.handle.net/2318/76737
http://hdl.handle.net/2318/76737
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.