Zobrazeno 1 - 10
of 14
pro vyhledávání: '"L. Costabel"'
Autor:
D. Costamagna, M. Gaggiotti, C.A. Chiericatti, L. Costabel, G.M.L. Audero, M. Taverna, M.L. Signorini
Publikováno v:
Toxicology Reports, Vol 6, Iss , Pp 782-787 (2019)
From January to December 2016, samples of milk and feeds of dairy cattle were monthly collected. The concentration of mycotoxins in all matrices was determined using the enzymatic immunoassay technique. The average concentration of aflatoxin B1 (AFB1
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e0bf18fbbacb4fad9dc4cc7f9b0634bb
Autor:
Carolina Chiericatti, L. Costabel, D. Costamagna, G.M.L. Audero, M. Taverna, Mónica Gaggiotti, Marcelo Signorini
Publikováno v:
Toxicology Reports 6 : 782-787 (2019)
INTA Digital (INTA)
Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria
instacron:INTA
CONICET Digital (CONICET)
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
Toxicology Reports
Toxicology Reports, Vol 6, Iss, Pp 782-787 (2019)
INTA Digital (INTA)
Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria
instacron:INTA
CONICET Digital (CONICET)
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
Toxicology Reports
Toxicology Reports, Vol 6, Iss, Pp 782-787 (2019)
Graphical abstract
Highlights • The levels of AFM1 in milk produced in Argentina are relatively low. • Milk production, fiber particle size and AFB1 level affected the carry-over rate. • The greatest proportion of AFM1 in milk is detected
Highlights • The levels of AFM1 in milk produced in Argentina are relatively low. • Milk production, fiber particle size and AFB1 level affected the carry-over rate. • The greatest proportion of AFM1 in milk is detected
Autor:
E. Comerón, E. Salado, G. Bretschneider, Gabriela Maria Grigioni, L. Negri, A.M. Descalzo, G. Gagliostro, M.A. Taverna, P.T. García, L.Rossetti, R. Páez, L. Antonacci, L. Costabel
Publikováno v:
Milk Production-Advanced Genetic Traits, Cellular Mechanism, Animal Management and Health
© 2012 Descalzo et al., licensee InTech. This is an open access chapter distributed under the terms of the Creative Commons Attribution License (http://creativecommons.org/licenses/by/3.0), which permits unrestricted use, distribution, and reproduct
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::d8a6e2ef63522be92f3889353b7ee014
http://www.intechopen.com/articles/show/title/differential-characteristics-of-milk-produced-in-grazing-systems-and-their-impact-on-dairy-products
http://www.intechopen.com/articles/show/title/differential-characteristics-of-milk-produced-in-grazing-systems-and-their-impact-on-dairy-products
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.