Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"L. Coll Hellin"'
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 45, Iss 6, Pp 370-374 (1994)
Corn's tocosh is a food consumed by children and adults in the andine region of Callejón de Huaylas in Peru, Germination and fermentation phenomena produced during its elaboration contribute to modify the chemical composition of the original corn; t
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
TĂbĂran, Alexandru-Flaviu, Dan, Sorin Daniel, TĂbĂran, Alexandra, Bele, Constantin, CĂtoi, Cornel, Borzan, Mihai, Valasutean, Gabriel, Mihaiu, Marian
Publikováno v:
Studia Universitatis Babes-Bolyai, Chemia; Dec2015, Vol. 60 Issue 4, p85-94, 10p