Zobrazeno 1 - 10
of 42
pro vyhledávání: '"L. Chica"'
Autor:
Diana Cristina Henao-Carrillo, Oscar M. Muñoz, Ana M. Gómez, Martín Rondón, Christian Colón, L. Chica, Claudia Rubio, Fabián León-Vargas, Maria Alejandra Calvachi, Ana María Perea
Publikováno v:
Journal of Clinical & Translational Endocrinology, Vol 12, Iss C, Pp 8-12 (2018)
Introduction: Degludec (IDeg) is an ultralong-acting insulin, with stable pharmacodynamic profile which leads to lower fluctuations in glucose levels. The effect of IDeg has not been specifically assessed in patients with unstable diabetes, defined a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/668d715cd7954aa2ace136741c56af61
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 11, p 1640 (2020)
In this work, liquid hot water pretreatment (autohydrolysis) was used to improve enzymatic hydrolysis of a commonly consumed vegetable waste in Spain, Italian green pepper, to finally produce fermentable sugars. Firstly, the effect of temperature and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c35df9dc797e4d63bcd26683e2738bad
Publikováno v:
PLoS ONE, Vol 16, Iss 7, p e0241533 (2021)
Human skin enables interaction with diverse materials every day and at all times. The ability to grasp objects, feel textures, and perceive the environment depends on the mechanical behavior, complex structure, and microscale topography of human skin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2ab135a3ef4d448a814c289c4e450526
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 11, Iss 22, p 10580 (2021)
In the present study, the implementation of multi-blade profiles in a Savonius rotor was evaluated in order to increase the pressure in the blade’s intrados and, thus, decrease motion resistance. The geometric proportions of the secondary element w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/76ff798fdda04a368645393937f57a2d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Antonio Vázquez Pérez, María Ángeles Martín-Lara, Mónica Calero, L. Chica-Redecillas, Gabriel Blázquez, Guillermo Garcia-Garcia
Publikováno v:
Foods
Digibug: Repositorio Institucional de la Universidad de Granada
Universidad de Granada (UGR)
Volume 9
Issue 11
Foods, Vol 9, Iss 1640, p 1640 (2020)
Digibug. Repositorio Institucional de la Universidad de Granada
instname
Digibug: Repositorio Institucional de la Universidad de Granada
Universidad de Granada (UGR)
Volume 9
Issue 11
Foods, Vol 9, Iss 1640, p 1640 (2020)
Digibug. Repositorio Institucional de la Universidad de Granada
instname
In this work, liquid hot water pretreatment (autohydrolysis) was used to improve enzymatic hydrolysis of a commonly consumed vegetable waste in Spain, Italian green pepper, to finally produce fermentable sugars. Firstly, the effect of temperature and
Publikováno v:
Revista Facultad de Ingeniería Universidad de Antioquia, Iss 25 (2002)
El consumo creciente de energía como consecuencia del desarrollo tecnológico y del aumento demográfico de los países, así como el incremento de los problemas de contaminación ambiental a causa del empleo de combustibles fósiles en la generaci
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a90f4b42f8144b42be3267cee7d3c8d7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.