Zobrazeno 1 - 10
of 364
pro vyhledávání: '"L. Cerretani"'
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 71, Iss 2, Pp e353-e353 (2020)
Despite the growing interest in the sensory and healthy properties of extra virgin olive oil (EVOO), the topic of oil-food pairing is practically unexplored. This study systematically explores sensory effects on the flavor and harmony obtained by com
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8c699379ad0f4a948855385d39fdf682
Publikováno v:
La Pediatria Medica e Chirurgica, Vol 34, Iss 6 (2012)
The evolution in the history of nutrition knowledge towards dairy products, is strictly related to the socio-cultural development of humans. In fact, milk and butter have accompanied humans since ancient times, which traces of the consumption of such
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5138fadd7faf4192bd9250f3824861f3
The application of the thermal and physical techniques for the assessment of EVOO adulteration and authenticity, are deeply discussed in this chapter. These analytical techniques do not require time-consuming manipulation, sample treatment and the us
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::106d49fc1c06caaa4a5674357efd8af2
http://hdl.handle.net/11585/681003
http://hdl.handle.net/11585/681003
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
This chapter aims to provide a general picture on conventional and innovative extraction and processing technologies at industrial level, to produce edible vegetable oils from fruits, oilseeds and beans. The most common extraction and refining techno
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::10754f9c9c28e34b6dc4fbecb8d161f3
http://hdl.handle.net/11585/605478
http://hdl.handle.net/11585/605478
DSC use on olive oil quality aspects present undisputable advantages as the absence of time-consuming manipulation practices or sample treatment and no use of toxic chemicals that could be hazardous for the analyst and the environment. Its applicatio
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::fc9d951310d609b118efdf2e117934a0
http://hdl.handle.net/11585/321329
http://hdl.handle.net/11585/321329
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.