Zobrazeno 1 - 10
of 14
pro vyhledávání: '"L. Camesasca"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Manuel Minteguiaga, Francisco Carrau, Valentina Salzman, Laura Fariña, L. Camesasca, Pablo S. Aguilar, Carina Gaggero
The objective of this work is to demonstrate if the hexaprenyl pyrophosphate synthetase Coq1p might be involved in monoterpenes synthesis in Saccharomyces cerevisiae, although its currently known function in yeast is to catalyze the first step in ubi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::f5a1dc2f2fdce8e264fbc9dc4b40a54c
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0168160518302903
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0168160518302903
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
La Radiologia medica. 67(6)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Giorello F; Espacio de Biología Vegetal del Noreste, Centro Universitario de Tacuarembó, Universidad de la República, Tacuarembó, Uruguay.; Area Enología y Biotecnología de Fermentaciones, Facultad de Química, Universidad de la República, Montevideo, Uruguay., Valera MJ; Area Enología y Biotecnología de Fermentaciones, Facultad de Química, Universidad de la República, Montevideo, Uruguay., Martin V; Area Enología y Biotecnología de Fermentaciones, Facultad de Química, Universidad de la República, Montevideo, Uruguay., Parada A; Instituto de Ciencias Ambientales y Evolutivas, Universidad Austral de Chile, Valdivia, Chile., Salzman V; Laboratorio de Biología Celular de Membranas, Institut Pasteur de Montevideo, Montevideo, Uruguay., Camesasca L; Departamento de Biología Molecular, Instituto de Investigaciones Biológicas Clemente Estable (IIBCE), Montevideo, Uruguay., Fariña L; Area Enología y Biotecnología de Fermentaciones, Facultad de Química, Universidad de la República, Montevideo, Uruguay., Boido E; Area Enología y Biotecnología de Fermentaciones, Facultad de Química, Universidad de la República, Montevideo, Uruguay., Medina K; Area Enología y Biotecnología de Fermentaciones, Facultad de Química, Universidad de la República, Montevideo, Uruguay., Dellacassa E; Laboratorio de Biotecnología de Aromas, Facultad de Quimica, Universidad de la República, Montevideo, Uruguay., Berna L; Laboratorio de Biología Celular de Membranas, Institut Pasteur de Montevideo, Montevideo, Uruguay., Aguilar PS; Laboratorio de Biología Celular de Membranas, Institut Pasteur de Montevideo, Montevideo, Uruguay.; Laboratorio de Biología Celular de Membranas (LBCM), Instituto de Investigaciones Biotecnológicas Dr. Rodolfo A. Ugalde (IIB), Universidad Nacional de San Martin (UNSAM), Buenos Aires, Argentina., Mas A; Departamento de Bioquímica y Biotecnología, Faculty of Oenology, University Rovira i Virgili, Tarragona, Spain., Gaggero C; Departamento de Biología Molecular, Instituto de Investigaciones Biológicas Clemente Estable (IIBCE), Montevideo, Uruguay., Carrau F; Area Enología y Biotecnología de Fermentaciones, Facultad de Química, Universidad de la República, Montevideo, Uruguay fcarrau@fq.edu.uy.
Publikováno v:
Applied and environmental microbiology [Appl Environ Microbiol] 2018 Dec 13; Vol. 85 (1). Date of Electronic Publication: 2018 Dec 13 (Print Publication: 2019).