Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"L. Buhelt Johansen"'
Autor:
T.K. Vanhala, F. Lewerentz, L. Buhelt Johansen, C. Sibersen, M. Paulsson, M. Glantz, D.J. de Koning
Publikováno v:
Proceedings of 12th World Congress on Genetics Applied to Livestock Production (WCGALP).
Autor:
S.I. Duchemin, H. Stålhammar, Marie Paulsson, M. Stenholdt Hansen, L. Buhelt Johansen, W.F. Fikse, Helena Lindmark-Månsson, Maria Glantz, Dirk-Jan de Koning, Kajsa Nilsson
Publikováno v:
Journal of dairy science. 103(8)
Milk that does not coagulate after rennet addition, also called noncoagulating (NC) milk, is unwanted in cheese production due to prolonged processing time. Amounts of whey and casein proteins, genetic variants, as well as posttranslational modificat
Autor:
Helena Lindmark-Månsson, W.F. Fikse, Dirk-Jan de Koning, M. Stenholdt Hansen, L. Buhelt Johansen, Maria Glantz, Marie Paulsson, Kajsa Nilsson, H. Stålhammar, S.I. Duchemin
Publikováno v:
Journal of dairy science. 103(9)
The rennet-induced coagulation ability of milk is important in cheese production. For Swedish Red Dairy Cattle (RDC), this ability is reduced because of a high prevalence of noncoagulating (NC) milk. In this study, we simultaneously combined genetic
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.