Zobrazeno 1 - 10
of 294
pro vyhledávání: '"L. Bejko"'
Autor:
Marina Ugarković
Publikováno v:
Prilozi Instituta za arheologiju u Zagrebu
Volume 29
Issue
Volume 29
Issue
Publikováno v:
Visnyk agrarnoi nauky. 99:78-83
Goal. To study the physicochemical quality indicators of cheese pastes, the dynamics of changes in acidity, and lactic acid microflora in cheese paste and sour milk cheese during their storage, to determine the possibility of using linseed oil in foo
Publikováno v:
BMC Psychiatry. 11/20/2024, Vol. 24 Issue 1, p1-10. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yawen Zeng1 (AUTHOR) zengyw1967@126.com, Muhu-Din Ahmed, Hafiz Ghulam2 (AUTHOR) ghulam.muhudin@iub.edu.pk, Xia Li1 (AUTHOR) lixia_napus@163.com, Li'e Yang1 (AUTHOR) yangyanglie@163.com, Xiaoying Pu1 (AUTHOR) puxiaoying@163.com, Xiaomeng Yang1 (AUTHOR) yxm89ccf@126.com, Tao Yang1 (AUTHOR), Jiazhen Yang3 (AUTHOR) yangjiazhen415@163.com
Publikováno v:
Molecules. Jul2024, Vol. 29 Issue 13, p1-32. 32p.
Innovative trends and strategies for the integral valorization of products in the beer supply chain.
Autor:
Barbagallo, Riccardo N.1 (AUTHOR), Rutigliano, Chiara A.C.1 (AUTHOR), Rizzo, Valeria2 (AUTHOR), Muratore, Giuseppe1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2024, Vol. 36 Issue 3, p1-20. 20p.
Autor:
Gagula, Goran1, Đurđević-Milošević, Dragica2 dragica.milosevic@yahoo.com, Ncube, Thembekile3, Magdić, Damir4
Publikováno v:
Journal of the Institute of Brewing. 2024, Vol. 130 Issue 2, p83-92. 10p.