Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"L. Beggan"'
Autor:
M.M. Slevin, P.J. Magee, S. Dobbin, R. Revuelta Iniesta, Dominique Glatt, E.M. McSorley, D.F. Cobice, L. Beggan, J. McCluskey, L. K. Pourshahidi, N. Gleeson
Publikováno v:
Proceedings of the Nutrition Society. 80
Autor:
E.M. McSorley, R. Revuelta Iniesta, L. K. Pourshahidi, H. Benson, N. Gleeson, P.J. Magee, Dominique Glatt, L. Beggan, J. McCluskey
Publikováno v:
Proceedings of the Nutrition Society. 80
Autor:
R. R. Weir, L. Beggan, C. Beggan, Martin Healy, Pamela J. Magee, Emeir M. McSorley, Sharon M. Madigan, Eamon Laird, L. Kirsty Pourshahidi, Joshua J. Todd, M. Barbara E. Livingstone
Publikováno v:
Proceedings of the Nutrition Society. 76
The biologically active vitamin D metabolite (1[alpha]-dihydroxyvitamin D) has been linked to regulation of human cathelicidin antimicrobial peptide (LL-37) in vitro. Recent studies in athletes indicate that vitamin D inadequacy is associated with lo
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Glatt DU; Department of Dietetics and Nutrition, Queen Margaret University, Edinburgh EH21 6UU, UK.; Nutrition Innovation Centre for Food and Health (NICHE), Ulster University, Coleraine BT52 1SA, UK., McSorley E; Nutrition Innovation Centre for Food and Health (NICHE), Ulster University, Coleraine BT52 1SA, UK., Pourshahidi LK; Nutrition Innovation Centre for Food and Health (NICHE), Ulster University, Coleraine BT52 1SA, UK., Revuelta Iniesta R; Department of Sports and Health Sciences, University of Exeter, Exeter EX1 2LU, UK., McCluskey J; Department of Dietetics and Nutrition, Queen Margaret University, Edinburgh EH21 6UU, UK., Beggan L; Nutrition Innovation Centre for Food and Health (NICHE), Ulster University, Coleraine BT52 1SA, UK.; Mass Spectrometry Centre, Biomedical Sciences Research Institute (BMSRI), Ulster University, Coleraine BT52 1SA, UK., Slevin M; Nutrition Innovation Centre for Food and Health (NICHE), Ulster University, Coleraine BT52 1SA, UK., Gleeson N; Department of Dietetics and Nutrition, Queen Margaret University, Edinburgh EH21 6UU, UK., Cobice DF; Mass Spectrometry Centre, Biomedical Sciences Research Institute (BMSRI), Ulster University, Coleraine BT52 1SA, UK., Dobbin S; Mass Spectrometry Centre, Biomedical Sciences Research Institute (BMSRI), Ulster University, Coleraine BT52 1SA, UK., Magee PJ; Nutrition Innovation Centre for Food and Health (NICHE), Ulster University, Coleraine BT52 1SA, UK.
Publikováno v:
Nutrients [Nutrients] 2022 Feb 14; Vol. 14 (4). Date of Electronic Publication: 2022 Feb 14.