Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"L. Becherán"'
Autor:
A. Blanco-Rodriguez, F. Campo, O. Morales, R. Valiente, B. Lambert, L. Becherán, A. Garcia-Ramirez
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 54 (2016)
This paper presents the development of an electronic nose (e-nose) prototype for classifying odours from alcoholic beverages, as well as butanol and methanol vapours. The e-nose mainly comprises an array of commercial gas sensors based on metal oxide
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0b38d3595c89476688354cad8f3926a8
Autor:
F. Campo, A. Blanco-Rodriguez, R. Valiente, B. Lambert, L. Becherán, H. De Melo Lisboa, A. Durán
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 54 (2016)
This work presents the application of an electronic nose (e-nose) based on MOS sensors, for quantitative analysis of ammonia, and its calibration regarding a commercial gas analyser. Features were extracted from the sensors responses in the time doma
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a2bbe9f55dd8416a843f0cbd86f50b5a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
José M. Teijón, Natalia Davidenko, Carlos Peniche, Sandra Guerrero, L. Becherán, María Dolores Blanco
Publikováno v:
Journal of Applied Polymer Science. 111:2362-2371
Chitosan–poly(acrylic acid) polyelectrolyte complex nanoparticles were prepared by coacervation under mild experimental conditions without the use of any organic solvents or surfactants. The influence of some experimental parameters such as the pH
Publikováno v:
International journal of biological macromolecules. 34(1-2)
The interpolyelectrolyte reaction between chitosan (CHI) and alginate (ALG) was followed by conductimetry and potentiometry. Five chitosan samples, all with almost the same degree of N-acetylation (DA approximately 0.20) and molecular weights ranging
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.