Zobrazeno 1 - 10
of 60
pro vyhledávání: '"L. Bardasi"'
Autor:
A. Serraino, F Giacometti, A. Coccollone, G. Galletti, G Liuzzo, G Merialdi, L. Bardasi, R. Riu, R. Rosmini
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 6, Pp 37-42 (2013)
The hide and viscera of cattle entering a slaughter facility are potential sources of contamination of carcasses including significant pathogens such as Escherichia coli O157:H7, Campylobacter spp. and Salmonella spp. If evisceration is correctly per
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8943757ab3fb4b6aac6b7067058320f0
Autor:
G. Liuzzo, R. Riu, G. Merialdi, L. Bardasi, G. Galletti, E. Carra, R. Rosmini, F. Giacometti, V. Pizzamiglio, A. Serraino
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 1zero, Pp 121-28 (2011)
Foodborne pathogens including Escherichia coli O157:H7, Salmonella spp. and Campylobacter spp., can enter the meat chain at multiple points. Animals with excessively dirty hides will represent a risk of cross-contaminations during transport, in the s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a94c03a04cfd4b599f1a6a1194e0f4f5
Autor:
G. Merialdi, G. Vecchi, G. Santandrea, P. Gandolfi, G. Fedrizzi, G. Galletti, G. Rugna, P. Bonilauri, L. Bardasi
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 8, Pp 35-39 (2010)
Coppa di testa is a traditional cooked pork salami produced in different Italian regions. The main raw material is deboned meat of pork head with the addition of tongue and rind. After a long (3-5 h) high temperature (97°C) cooking, additives and fl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1b5e8aaabab2464492dd432ad868f6be
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Stefano Messori, L. Casini, I. Nisi, Paolo Bosi, S. Scandurra, G. Merialdi, Paolo Trevisi, L. Bardasi, D. Russo
Publikováno v:
Journal of Animal Science. 89:4043-4053
The aim of this study was to determine the effects of 3 antibiotics used for pulmonary pathologies added in the feed of weaned pigs on growth performance, commensal microbiota, and immune response. At weaning, a total of 72 pigs were randomly assigne
Autor:
G. Rugna, G Merialdi, L Bardasi, S Bassi, S. Dell’Anna, M.C. Fontana, G. Galletti, P. Massi, A Santi, M. Tamba
Publikováno v:
Italian Journal of Food Safety, Vol 1, Iss 6, Pp 27-31 (2009)
Thermophilic Campylobacter spp. have been recognised as a major cause of foodborne infections in many countries throughout the world. Poultry meat is the most common source for foodborne cases of human campylobacteriosis. An European baseline study (
Autor:
SERRAINO, ANDREA, RIU, RAFFAELA, GIACOMETTI, FEDERICA, MARCHETTI, GIACOMO, ROSMINI, ROBERTO, L. Bardasi, G. Galletti, G. Merialdi, G. Liuzzo
The aim of the study was to evaluate the influence of cleanliness of cattle slaughtered on hide and carcass contamination as indicated by aerobic colony count (ACC) and Enterobacteriaceae count (EC). Cattle in two slaughterhouses were visually inspec
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::de6f90d22c8852b11f9fd7c2ec5ab849
http://hdl.handle.net/11585/117763
http://hdl.handle.net/11585/117763