Zobrazeno 1 - 10
of 81
pro vyhledávání: '"L. Aarab"'
Publikováno v:
Food Research. 7:292-296
The objective of the research was to evaluate the quality of most consumed fish products in Nouakchott-Mauritania, by quantifying histamine levels in frozen marine fish samples to assess the storage conditions and the handling methods for a fish prod
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Innovative Research in Science, Engineering and Technology. :16120-16126
The present study investigates the correlation between phenolic, Flavonoid compound content and antioxidant activity of date fruits. Phenolic content values range from 1.5 to 4.5 mg /100 g fresh weight exprimed as Galic acid equivalent (GAE). Total f
Autor:
A. Bousfiha, L. Aarab
Publikováno v:
Allergologia et Immunopathologia. 42:29-34
Background The aim of this study was to assess the sensitivity profile of the population of Fez and Casablanca in Morocco to dry broad bean ( Vicia faba ), and to investigate the effect of food processing (heat and/or enzymatic hydrolysis by pepsin)
Autor:
A. Bousfiha, L. Aarab
Publikováno v:
Immuno-analyse & Biologie Spécialisée. 27:112-116
Summary The aim is to assess the sensitivity of the population of Fez and Casablanca in Morocco to chicken meat and the effect of heating on this sensitivity. The work is based on a serum bank consisting of 146 sera from patients with suspected aller
Publikováno v:
European Annals of Allergy and Clinical Immunology. 50:177
Summary The aim of the present study is to evaluate the effect of heat-treatment and enzymatic hydrolysis on the allergenicity of cow's milk α-lactalbumin (α-LA) in a Moroccan population. A total of 557 patients were recruited from the University H