Zobrazeno 1 - 10
of 167
pro vyhledávání: '"L. Pannier"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
S.Z.Y. Guy, S.I. Mortimer, L. Pannier, P. McGilchrist, D.J. Brown, D. Pethick, A.A. Swan Pethick
Publikováno v:
Proceedings of 12th World Congress on Genetics Applied to Livestock Production (WCGALP).
Publikováno v:
Animal, Vol 9, Iss 6, Pp 1081-1090 (2015)
Intramuscular fat percentage (IMF%) has been shown to have a positive influence on the eating quality of red meat. Selection of Australian lambs for increased lean tissue and reduced carcass fatness using Australian Sheep Breeding Values has been sho
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a0b74f40f2c74895858d0e8959afbd14
Publikováno v:
Meat Science. 199:109141
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Meat science. 186
Lumbar bone mineral concentration, as predicted by dual energy x-ray absorptiometry (DEXA), may reflect changes in lamb maturity and eating quality. New season (n = 60) and old season (n = 60) lambs were slaughtered and DEXA scanned at a commercial a
Publikováno v:
Meat science. 181
Data were obtained from 120 lambs which were slaughtered, scanned using dual energy X-ray absorptiometry (DEXA) and underwent eating quality assessment. DEXA images were used to determine R values, reflecting atomic mass, to predict carcass lean %. A
Autor:
Andrea J. Garmyn, L. Pannier, David W. Pethick, Hailing Luo, R.A. O'Reilly, Graham E. Gardner, Markus F. Miller, Q. Meng
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 529, p 529 (2020)
Foods
Volume 9
Issue 4
Foods
Volume 9
Issue 4
Along with animal production factors, it is important to understand whether demographic factors influence untrained consumer perceptions of eating quality. This study examined the impact of demographic factors and sheepmeat consumption preferences on