Zobrazeno 1 - 10
of 59
pro vyhledávání: '"L-cysteine hydrochloride"'
Publikováno v:
Food Chemistry Advances, Vol 3, Iss , Pp 100495- (2023)
Detecting heavy metals in edible oil is time-consuming and unfriendly to analysts and the environment due to the heavy fat content of oil. This work investigates a rapid and green method for extracting trace concentrations of copper, arsenic and lead
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1e06f7540dd44f018c1907ec60c3567c
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 6, p 841 (2024)
Fruit ripening is controlled by internal factors such as hormones and genetic regulators, as well as external environmental factors. However, the impact of redox regulation on fruit ripening remains elusive. Here, we explored the effects of L-cystein
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a5ae42427d8940df8bc4835c324275a0
Publikováno v:
Nanomaterials, Vol 12, Iss 13, p 2184 (2022)
Sugarcane bagasse South Africa is an agricultural waste that poses many environmental and human health problems. Sugarcane bagasse dumps attract many insects that harm the health of the population and cause many diseases. Sugarcane ash is a naturally
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/db9b1336e1b9465bbb6f66d8138ec934
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Spoto, Rodrigo Fillet
A cana-de-açúcar é um alimento bem aceito por toda a população em geral, podendo ser consumido na forma de toletes (in natura) ou na forma de caldo, podendo ser apreciado com gelo somente, ou adicionado de sucos cítricos, mas nem sempre tratada
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.