Zobrazeno 1 - 10
of 852
pro vyhledávání: '"L-Isoleucine"'
Autor:
Deniz Bariş Cebe, Elif Kötekoğlu
Publikováno v:
Frontiers in Chemistry, Vol 12 (2024)
This study consists of four steps. In the first, two different biocompatible organogelators were synthesized, starting with the L-isoleucine amino acid to obtain amide compounds. In the second step, the gelation potential of synthesized organogelator
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e4c5eb33c2b24587a52689a05e2988e0
Autor:
EFSA Panel on Additives and Products or Substances used in Animal Feed (FEEDAP), Vasileios Bampidis, Giovanna Azimonti, Maria de Lourdes Bastos, Henrik Christensen, Mojca Durjava, Birgit Dusemund, Maryline Kouba, Marta López‐Alonso, Secundino López Puente, Francesca Marcon, Baltasar Mayo, Alena Pechová, Mariana Petkova, Fernando Ramos, Roberto Edoardo Villa, Ruud Woutersen, Anna Dioni, Joana Firmino, Matteo Innocenti, Jordi Tarrés‐Call
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 22, Iss 4, Pp n/a-n/a (2024)
Abstract Following a request from the European Commission, EFSA was asked to deliver a scientific opinion on the safety and efficacy of l‐isoleucine produced by fermentation with Corynebacterium glutamicum CGMCC 20437 as a nutritional feed additive
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bd89f94107754da2b72d988ec73df5de
Publikováno v:
Arthritis Research & Therapy, Vol 25, Iss 1, Pp 1-17 (2023)
Abstract Background The roles of gut microbiota in the pathogenesis of SLE have been receiving much attention during recent years. However, it remains unknown how fecal microbiota transplantation (FMT) and microbial metabolites affect immune response
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/56f56f5ae32c4fa18a6f689c7afa6105
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
EFSA Panel on Additives and Products or Substances used in Animal Feed (FEEDAP), Vasileios Bampidis, Giovanna Azimonti, Maria de Lourdes Bastos, Henrik Christensen, Mojca Durjava, Birgit Dusemund, Maryline Kouba, Marta López‐Alonso, Secundino López Puente, Francesca Marcon, Baltasar Mayo, Alena Pechová, Mariana Petkova, Fernando Ramos, Yolanda Sanz, Roberto Edoardo Villa, Ruud Woutersen, Lieve Herman, Montserrat Anguita, Elisa Pettenati
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 21, Iss 4, Pp n/a-n/a (2023)
Abstract Following a request from the European Commission, the Panel on Additives and Products or Substances used in Animal Feed (FEEDAP) was asked to deliver a scientific opinion on l‐isoleucine produced by Corynebacterium glutamicum KCCM 80185 fo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c2f429b6cf644ef5914f30d2d65add03
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.