Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"L TZOUVELEKIS"'
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 56, Iss 2, Pp 106-115 (2005)
hree fermentation processes with black table-olives were tested. Olives were placed in: a) 16 %(w/v) concentration of NaCl, (traditional treatment), b) a buffer of CH3COOH (0.05M) and Ca(OH)2, (0.025M) without any NaCl and initial pH 4.7, and c) a bu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9cbd0c3ff8fe496fb19d2d6fdd8685d9
Case Presentation: A 77-year-old woman was referred to our interstitial lung disease unit. She presented with a history of progressive dyspnea on exertion and nonproductive, persistent cough over the previous year. She was diagnosed with Sjogren synd
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::00c4e3a247b739b37a3d3563a36f42e4
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3103952
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3103952
Background: Carbapenemase-producing K. pneumoniae (CP-Kp) has been established as important nosocomial pathogen in most tertiary care hospitals in Greece. The aim of the present study was to examine the impact of an enhanced infection control program
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::9c23942386ab9ff4f1b4fa1203738a62
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3104167
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3104167
Publikováno v:
FEMS Microbiology Letters. 139:229-234
Publikováno v:
Grasas y Aceites; Vol. 56 No. 2 (2005); 106-115
Grasas y Aceites; Vol. 56 Núm. 2 (2005); 106-115
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Grasas y Aceites, Vol 56, Iss 2, Pp 106-115 (2005)
Grasas y Aceites; Vol. 56 Núm. 2 (2005); 106-115
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Grasas y Aceites, Vol 56, Iss 2, Pp 106-115 (2005)
hree fermentation processes with black table-olives were tested. Olives were placed in: a) 16 %(w/v) concentration of NaCl, (traditional treatment), b) a buffer of CH3COOH (0.05M) and Ca(OH)2, (0.025M) without any NaCl and initial pH 4.7, and c) a bu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::55b69a59885205d259f734f637635d88
https://grasasyaceites.revistas.csic.es/index.php/grasasyaceites/article/view/117
https://grasasyaceites.revistas.csic.es/index.php/grasasyaceites/article/view/117
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.