Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"L Quansah"'
Publikováno v:
Ghana Journal of Science; Vol. 63 No. 2 (2022); 31-42
Edible coatings can provide an alternative for extending the postharvest shelf life of fresh fruits and vegetables. The effect of two edible coatings and their combinations were studied on some physical qualities of tomato fruits. Gum arabic was form
Publikováno v:
Ghana Journal of Science; Vol. 63 No. 1 (2022); 14-28
Pests have been implicated in causing severe damage to food crops including mushrooms, thereby increasing the incidence of postharvest loss. This study investigated the various pests involved in the cultivation of gamma radiation aided cultivated Ple
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Ghana Journal of Science. 61:73-81
Changes in climatic conditions are associated with changes in the physicochemical properties of many fruits. Four germplasms of cashew apple originating from Brazil, Tanzania, Ghana (herein referred to as local) and Mozambique but all grown in Ghana
Autor:
Nii Korley Kortei, George Aboagye, Theophilus Annan, P. T. Akonor, Clement Okraku Tettey, L Quansah
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition and Development. 20:16669-16688
One serious threat to public health in both developed and developing countries is the microbial contamination of food. This problem poses a great challenge and consequently has economic implications. Causes of microbial contamination are diverse and
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition and Development. 20:16779-16792
Honey remains a valued natural product and has been used by humans as an important food source, disease treatment, and a healthy sugar source since ancient times. However, recent reports on the adulteration of honey and honey polluted with contaminan
Publikováno v:
Ghana Journal of Science. 60:24-31
This study compares the phytochemicals and antimicrobial activity of Icacina oliviformis tuber and seed extracts on Staphylococcus aureus, Streptococcus pyogenes, Pseudomonas aeruginosa, Escherichia coli and Candida albicans. False yam tubers were
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition & Development; 2020, Vol. 20 Issue 6, p16669-16688, 20p, 4 Charts
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.